Martinus om den skjulte sandhed
mellem linjerne - 2

I en båndoptagelse nytårsaften 1980, dvs et par måneder før Martinus' død, kommer Martinus bl.a. ind på, hvad vi skal lægge i bebudelsen af "Kristi genkomst". Martinus gentager her, hvad han jo sagde mange gange, at vi ikke skulle regne med, at Kristus rent fysisk skulle "vise sig i skyerne". Derimod er det Kristi ånd, som vil vise sig i mørket, dvs. i dommedagens mørke, i form af den af Kristus bebudede "Talsmanden den Hellige Ånd".

Martinus gentager her, at den viden får man ved at læse i Livets Bog. Og videre siger Martinus, at "Livets Bog er en meget ejendommelig bog, for der er nogle åndelige bøger, der følger bagefter. Det vil De opdage. - Når man læser Livets Bog første gang, læser man den "materielt" [...]. Når man så læser den senere, så opdager man en hel masse andre ting. Det er lige som om, den har flere bøger bag sig - åndeligt set. Dem ser man ikke. Men dem kommer man til at opleve, hvis man af hjertet læser den med forståelse. Så vil man opdage, at der er en masse ting - kan man sige - "mellem linjerne", kalder man det også. Så der står meget mere i Livets Bog, end det man ser, ved bogstaverne. - For den ene oplysning, den fører den anden med sig, som man ikke får lige akkurat den dag, man læser. Da får man oplyst ét. Så engang senere, når man læser... nåe, så fortælles en ny oplysning om den samme ting. Og på den måde bliver man beriget meget ved at læse Livets Bog flere gange. Det er dumt, når mange tænker: "nå ja, den har jeg læst". Det har de bare ikke. Den skal læses mange gange. Så får De meget meget mere ud af det."

På den baggrund turde det være indlysende, at en sådan tekst rører man altså ikke ved. Men det forstår man desværre ikke på Martinus' eget institut. Her mener man nok, at det går an at ændre lidt hist og her, hvor man mener, at det ikke gør så meget. Dette uanset at man måske kun har læst Livet Bog en enkelt gang, eller måske slet ikke.

Hør udplukket her.

Man må konkludere, at MI og dets nuværende råd og medarbejdere "vandrer trygt, der hvor engle ikke tør træde.”

Søren Ingemann Larsen - 19. maj 2015