Martinus' foredrag

Vejledning til, hvordan man downloader
alle foredragene i en "zip-fil"

En ZIP-FIL kan beskrives som en FOLDER, eller et antal filer, som er pakket ned (zipped) i en enkelt fil. Eftersom man ikke kan downloade foldere, er man nødt til at betjene sig af zip-filer for at downloade mange filer på én gang.

Udfordringen består herefter i at pakke filerne ud igen, så de kan tilgås på ens egen komputer. Og det er ikke så svært, når man blot har prøvet det et par gange. Problemet kan være, at den helt eksakte procedure kan være forskellig afhængig af, hvilket styresystem, man har, - fx windows (windows xp, windows 7, windows 8) eller Mac-styresystem - og hvilken type browser, man har - fx Firefox, Chrome, Microsoft Internet Explorer eller Apple Safari. Det, man i alle tilfælde skal forstå, er, at man skal sørge for, at filerne udpakkes i en folder.

Den typiske fremgangsmåde er, at man HØJREKLIKKER på filen, når den er downloadet, og vælger menupunktet "Udpak alle" eller "Extract all". Man får derved mulighed for at bestemme, hvor på ens harddisk filerne bliver placeret.